Εκτύπωση

Kάθε μέλος της Ομοσπονδίας έχει τις παρακάτω υποχρεώσεις:

1. Να συμμετέχει στις Γ.Σ. και σε κάθε άλλη δραστηριότητα της Ομοσπονδίας και να συμπαρίσταται στα όργανα της Διοίκησης στην άσκηση των επιδιώξεων της.

2. Να τηρεί το Καταστατικό και να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις της Γ.Σ. του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων της Ομοσπονδίας.

3. Να μην αντιστρατεύεται στα συμφέροντα της Ομοσπονδίας και να συμπαρίσταται στο έργο αυτής και σε κάθε κινητοποίηση και δραστηριότητα προς προαγωγή και επίτευξη του σκοπού αυτής.

4. Να εκπληρώνει τακτικά τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην Ομοσπονδία και να ενημερώνει αυτή για τα προβλήματα και την δράση του.

5. Να ενημερώνει το γρηγορότερο την Ομοσπονδία για κάθε μεταβολή στο καταστατικό τους, στη διοίκηση αυτής, στους αντιπροσώπους της, στην δύναμη των μελών τους και γενικά για κάθε μεταβολή που αφορά την νομική τους κατάσταση και τα έναντι της Ομοσπονδίας δικαιώματα και υποχρεώσεις αυτής.

Επικοινωνία

gsevee logo
: Режим питания дня. Лучший режим здорового питания. Рацион и режим питания. Диета меню на неделю. Хорошая диета на неделю для похудения. Диета на неделю отзывы. Уход за ребенком до года. Хороший присмотр и уход за детьми. Декрет по уходу за ребенком.
Самое быстрое похудение. Лучшая диета для похудения быстро. Быстрое похудение в домашних условиях. Идеальное женское тело. Самое красивое женское тело фото. Идеальные пропорции женского тела. Фитнес для дома для похудения. Лучшие фитнес уроки для похудения. Фитнес программа для похудения. Натуральная шведская косметика. Где натуральная косметика купить. Натуральная косметика оптом. Лечение артроза суставов. Все болезни суставов лечение. Лечение суставов отзывы.