Εκτύπωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών:

Πρόεδρος : Σωτήρης Κοτσαμπάς ( Σωματείο Εστιατόρων ) 6974 / 015.456

Α ΄  Αντιπρόεδρος : Κωνσταντίνος Γαλάνης ( Οπορολαχανωπώλων) 6978 / 323.549

Β ΄ Αντιπρόεδρος : Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος ( Θερμοϋδραυλικών) 6937 / 100.155

Γενικός Γραμματέας : Χρήστος Μαυρομιχάλης ( Επιπλοποιών - Ξυλουργών) 6974 / 884.895

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας :  Ιωάννης Δαραβίγκας  (Αρτοποιών)  6980 / 503.526

Ταμίας : Βασίλης Αρβανιτίδης ( Φανοποιών - Βαφέων ) 6932 / 943.561

Μέλη :

Μαρία Ζημπιλιάδου ( Παντοπωλών ) 6973 / 203.643

Ανδρέας Μπαρακλής ( Επισκευαστών οχημάτων ) 6947 / 440.404

 Δημήτρης Παντόφλατζης  ( Κρεοπωλών ) 6971 / 997.965

Αναστάσιος Κανακάρης ( Χρυσοχόων -Ωρολογοποιών )  6973 / 585.365

Κωσταντίνος Κουτούσης ( Μικροπωλητών)  6977 / 028.180Η Ομοσπονδία σαν Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Οργάνωση είναι μέλος της Τριτοβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργανώσεως, της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η διεκδίκηση, η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα η Ομοσπονδία σκοπούς έχει:

1. Την καλλιέργεια, υποβοήθηση, ανάπτυξη και διάδοση του πνεύματος του συνδικαλιστικού στους κλάδους των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων του Νομού Μεσσηνίας με τη γενίκευση της συμμετοχής όλων, στις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μέσω αυτών στις αντίστοιχες δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

2. Τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων των κλάδων, για την προσφορότερη συλλογική διεκδίκηση και επίλυση αυτών.

3. Την ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών, με την οργάνωσή τους σε κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς, κάθε οικονομικής μορφής, για την αποτελεσματικότερη προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους.

4. Την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών και την εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών.

5. Την καλλιέργεια, εξύψωση και υπεράσπιση των πανανθρώπινων ιδανικών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της Εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Ειρήνης.

Για την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών της η Ομοσπονδία:

1. Απευθύνεται στις δημόσιες αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις συνεταιριστικές οργανώσεις, τους αγροτικούς συλλόγους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των παραγωγικών τάξεων, εσωτερικού η εξωτερικού και στους εκπροσώπους διαφόρων κοινωνικών ομάδων, για κάθε ζήτημα που αφορά τα επαγγελματικά συμφέροντα των μελών τους, γενικά η επιμέρους, για τη διαμόρφωση, τη λήψη και την εφαρμογή αποφάσεων, που αφορούν τα κοινά επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα των μελών και γενικότερα τα συμφέροντα των μελών και γενικότερα τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.

2. Διεξάγει κάθε νομικής μορφής κινητοποιήσεις και δραστηριότητες για τη διεκδίκηση και επίλυση των απασχολούντων τους κλάδους προβλημάτων και την περιφρούρηση των επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών των Οργανώσεων.

3. Χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο νόμιμο μέσο για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και της Δημόσιας Διοίκησης, πάνω στα θέματα που ενδιαφέρουν τον κλάδο και την προβολή αυτών.

4. Επιδιώκει την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας σε Συμβούλια, Κρατικές Επιτροπές και Οργανισμούς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πάνω σε θέματα που άμεσα η έμμεσα αφορούν τους κλάδους.

5. Εκδίδει βιβλία, έντυπα επαγγελματικού και μορφωτικού ενδιαφέροντος και ενισχύει τέτοια έντυπα, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του συνδικαλιστικού κινήματος και την επαγγελματική κατάρτιση και ενημέρωση επί θεμάτων των κλάδων.

6. Συμπράττει και συνεργάζεται με συνδικαλιστικούς και άλλους φορείς, σε κοινούς στόχους ανάπτυξης και προαγωγής των συλλογικών συμφερόντων των με μελών.

7. Μετέχει οργανικά σε μια τριτοβάθμια συνδικαλιστική Οργάνωση (Συνομοσπονδία) με ταυτόσημους γενικά σκοπούς και επιδιώξεις.

8. Συγκροτεί τον κατάλληλο υπηρεσιακό και γραφειακό μηχανισμό της Ομοσπονδίας και πλουτίζει αυτόν με τα απαραίτητα μέσα.

Επικοινωνία

gsevee logo

Τελευταία Νέα

: Режим питания дня. Лучший режим здорового питания. Рацион и режим питания. Диета меню на неделю. Хорошая диета на неделю для похудения. Диета на неделю отзывы. Уход за ребенком до года. Хороший присмотр и уход за детьми. Декрет по уходу за ребенком.
Самое быстрое похудение. Лучшая диета для похудения быстро. Быстрое похудение в домашних условиях. Идеальное женское тело. Самое красивое женское тело фото. Идеальные пропорции женского тела. Фитнес для дома для похудения. Лучшие фитнес уроки для похудения. Фитнес программа для похудения. Натуральная шведская косметика. Где натуральная косметика купить. Натуральная косметика оптом. Лечение артроза суставов. Все болезни суставов лечение. Лечение суставов отзывы.