Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες που σχετίζονται με την αγροδιατροφή, όλους τους αγρότες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, σε ημερίδα με τίτλο «Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Αγροδιατροφή-Πρωτογενής παραγωγή και Μεταποίηση γεωργικών προϊόντων»¨. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18.30-20.30, στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών. Χαιρετισμό θ’ απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) Αλέξανδρος Μπουζούδης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θ’ αναλυθούν όλα τα βασικά σημεία του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022, όπως οι προϋποθέσεις υπαγωγής, τα εξειδικευμένα επενδυτικά σχέδια στον τομέα της Αγροδιατροφής και οι σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες του ΣΥ.Σ.ΕΠ. Εισηγητές θα είναι δύο εκπρόσωποι του ΣΥ.Σ.ΕΠ., ο Βύρων Αλεξιάδης, Σύμβουλος Τμήματος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και ο Γεώργιος Χαραλαμπάκης, Προϊστάμενος Τμήματος Αναπτυξιακών Νόμων.

 Θ’ ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση ώστε να λυθούν όλες οι απορίες και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων. 

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *