ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 11:49

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τους αρμόδιους υπαλλήλους της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών είχαν σήμερα μέλη της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών για τα νέα μέτρα του αντικαπνιστικού νόμου. Οι καταστηματάρχες συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παρασκευιώτη έθεσαν όλα τα ζητήματα και τις απορίες τους για την εφαρμογή του νόμου στις επιχειρήσεις τους .
Οι έλεγχοι που έγιναν το Σαββατοκύριακο από άγνωστα προς τους καταστηματάρχες κλιμάκια για τον αντικαπνιστικό νόμο ήταν και ο λόγος της σημερινής σύσκεψης .Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος όσο και η Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας κ. Ευαγγελία Τανταλάκη ξεκαθάρισαν πως ο νόμος είναι σαφής. Επιτρέπεται το κάπνισμα στα κέντρα διασκέδασης και υγειονομικά καταστήματα μόνο σε εξωτερικούς χώρους , εάν αυτοί είναι ανοιχτοί περιμετρικά τουλάχιστον σε δύο πλευρές.
Τα προβλήματα και η ανησυχία όμως παραμένουν καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα από ποιες δημόσιες υπηρεσίες θα προέρχονται τα κλιμάκια που θα διενεργούν τους ελέγχους και πότε θα τους δοθεί η αρμοδιότητα. Ο κ. Σπυρόπουλος και η κ. Τανταλάκη επισημάνανε πως σε αυτό το κομμάτι αναμένουν την ανάλογη ΚΥΑ για να μπορέσουν να απαντήσουν με υπευθυνότητα. Επίσης κάλεσαν τους επιχειρηματίες να ζητούν πάντα τα στοιχεία από τους υπαλλήλους που εισέρχονται στα καταστήματά τους για έλεγχο και να έχουν πάντα στην κατοχή τους τον αντικαπνιστικό νόμο και τα όσα ορίζει για αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Κοτσαμπάς Σωτήριος Δημήτριος Βροντελής


Διαβάστηκε 28 φορές

Επικοινωνία

gsevee logo
: Режим питания дня. Лучший режим здорового питания. Рацион и режим питания. Диета меню на неделю. Хорошая диета на неделю для похудения. Диета на неделю отзывы. Уход за ребенком до года. Хороший присмотр и уход за детьми. Декрет по уходу за ребенком.
Самое быстрое похудение. Лучшая диета для похудения быстро. Быстрое похудение в домашних условиях. Идеальное женское тело. Самое красивое женское тело фото. Идеальные пропорции женского тела. Фитнес для дома для похудения. Лучшие фитнес уроки для похудения. Фитнес программа для похудения. Натуральная шведская косметика. Где натуральная косметика купить. Натуральная косметика оптом. Лечение артроза суставов. Все болезни суставов лечение. Лечение суставов отзывы.