ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με αγορές από τα καταστήματα της τοπικής αγοράς στηρίζουμε όλες τις οικογένειες της Σερραϊκής κοινωνίας. Στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη.
“Αγωνιζόμαστε σε όλα τα επίπεδα, για να είναι το μέλλον των Σερραίων επαγγελματιών βιώσιμο.”
-Για να έχουν και τα παιδιά μας επαγγελματικό μέλλον στον τόπο τους!!!
Αγαπητοί συνάδελφοι επιχειρηματίες,
Σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων του Νομού Σερρών.

Ένας επαγγελματίας πρέπει να έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν το επιχειρείν. Η ενημέρωση του επιχειρηματία αποτελεί σημείο αναφοράς για την επαγγελματική του ανέλιξη. Ανταποκρινόμενοι στα δεδομένα της εποχής ,δημιουργήσαμε, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ, την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την γρήγορη και σωστή ενημέρωση των επαγγελματιών του Ν. Σερρών. Οι καιροί για τους επιχειρηματίες είναι πολύ δύσκολοι και πρέπει να ενημερώνονται αμέσως και με όλες τις λεπτομέρειες. Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεσμεύομαι να συνεχίζω τον αγώνα μου, σε όλα τα επίπεδα, για να είναι το μέλλον των Σερραίων επαγγελματιών βιώσιμο. Για να έχουν και τα παιδιά μας επαγγελματικό μέλλον στον τόπο τους!

Η δευτεροβάθμια επαγγελματική Οργάνωση με την επωνυμία ‘’Ομοσπονδία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ’’ και έδρα τις Σέρρες ιδρύθηκε το έτος 1946 ενώ μετονομάσθηκε σε Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών το 1972.
Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η διεκδίκηση, η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου. Η συστηματική μελέτη των προβλημάτων των κλάδων, για την προσφορότερη συλλογική διεκδίκηση και η επίλυση αυτών. Η ανάπτυξη πνεύματος, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών της.
Μέσα από την ιστοσελίδα της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Σερρών θα μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το επιχειρείν τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε το 2014 επί προεδρίας Σωτηρίου Κοτσαμπά προκειμένου τα μέλη να αποκτήσουν βήμα διαλόγου και επικοινωνίας με την Ομοσπονδία αλλά και απευθείας ενημέρωση για τον επαγγελματικό ,βιοτεχνικό και εμπορικό κόσμο.