Με ιδιαίτερη πρόσκληση που έλαβε από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου η ΟΕΒΕΣΣ θα συμμετάσχει δια του Προέδρου της και Προέδρου της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Σερρών, Σωτηρίου Κοτσαμπά, στη διαδικτυακή εκδήλωση που από κοινού διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρία (ΕΛΑΝΕΤ) για την παρουσίαση της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ  «Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών».

Κατά τη διαδικτυακή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (26/5/2021) στις 5.00 το απόγευμα θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης στη δράση επιχορήγησης ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της Εστίασης, για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19,  με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ αναλυτική παρουσίαση θα κάνουν η Υπεύθυνη της Δράσης Μέγκυ Χαϊδεμενάκη και ο Ανδρέας Μπογιαντζής, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *