Το Σάββατο 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η Ένωση Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχ/των & Μοτο/των Ν. Σερρών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Άνθρωπος – Περιβάλλον – Αυτοκίνητο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν της Εθνικής τράπεζας, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, από τις 9:30 μέχρι τις 14:00, όπου και θα πραγματοποιούνται μετρήσεις καυσαερίων στα διερχόμενα αυτοκίνητα εντελώς δωρεάν, με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το εάν και κατά πόσο τα οχήματα των Σερραίων οδηγών είναι ρυπογόνα.

Στην εκδήλωση θα συμβάλει τα μέγιστα το Επιμελητήριο Σερρών, η ΟΕΒΕΣΣ, η EOBEAM, η εταιρεία ανακύκλωσης μπαταριών Combatt του κ. Αραμπατζή και η Τεχνική Εταιρεία Εξοπλισμών Συνεργείων Mαλίνης, η οποία θα διαθέσει τα ειδικά μηχανήματα και το τεχνικό προσωπικό για να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις.

Την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Νομού Σερρών Ανδρέας Μπαρακλής και ο Εκπρόσωπος Τύπου Απόστολος Αβδελάς, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος κάλεσε τους Σερραίους οδηγούς να συμμετάσχουν με το όχημά τους στην εκδήλωση, με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος της ΠΕ Σερρών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: serrespost.gr

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *