Την θλίψη για το θάνατο του εκλεκτού στελέχους της επιχειρηματικής  και επιμελητηριακής κοινότητας και μέχρι πρόσφατα Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα εκφράζει  το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Εκ μέρους  της ΓΣΕΒΕΕ, ο Πρόεδρος κ.  Γεώργιος Καββαθάς εξέφρασε τη βαθιά λύπη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς του οικείους του. Όπως δήλωσε, «ο Χρήστος Μέγκλας υπηρέτησε με συνέπεια  και υποδειγματικό τρόπο τον επιμελητηριακό θεσμό και τις επιχειρήσεις του νομού Σερρών προσφέροντας μέσα από την   πλούσια συνδικαλιστική του δράση καινοτόμες προτάσεις. Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό  στον επιχειρηματικό κόσμο ως συνεργάτης και ως άνθρωπος. ειλικρινή συλλυπητήρια  στους οικείους του».

Ο Χρήστος Μέγκλας  είχε αναπτύξει πλούσια δράση στα κοινά και κυρίως στη διεκδίκηση της ανάπτυξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών,  την οποία υπηρέτησε με υψηλή αίσθηση καθήκοντος και αφοσίωση από το 2011 έως το 2021.

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *