Τον προστάτη τους γιόρτασαν σήμερα (14/9/2023), ανήμερα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού τα μέλη της  Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλων – Επισκευαστών Αυτοκινήτων – Μηχαν/των – Μοτοποδ/των Ν. Σερρών και του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων Φανοποιών Βαφέων Ν. Σερρών, παρευρισκόμενοι από νωρίς το πρωί στον Όρθρο και στη Θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων των Σερρών.

Η τέλεση της θείας λειτουργίας έλαβε χώρα παρουσία των μελών και των προεδρείων των δύο σωματείων, ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ και Δ’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Αθανάσιος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Κοζάνης Ευθύμιος Χασιώτης και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Φανοβαφέων Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Αζάς. Τον εορτασμό με την παρουσία τους τίμησαν και το Επιμελητήριο Σερρών, δια του Προέδρου, Αθανάσιου Μαλλιαρά, αλλά και η ΟΕΒΕΣΣ, δια του προέδρου της, και Ε’ Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Σωτηρίου Κοτσαμπά.

Δια στόματος όλων δόθηκαν ευχές για μία καλή χρονιά, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα για τον κλάδο των αδελφών σωματείων, επισκευαστών οχημάτων και φανοποιών, ενώ στόχευση των απανταχού επαγγελματοβιοτεχνών θα είναι η συνεργασία και συστράτευση για ένα δυνατό, συνδικαλιστικό μέτωπο απέναντι στις όποιες οικονομικές αγκυλώσεις της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης.

ΑκοΑκ

Ακολούθησε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η παραδοσιακή συγκέντρωση – εορτασμός των μελών και των δύο Σωματείων σε γνωστό κατάστημα εστίασης στον Άγιο Ιωάννη Σερρών όπου το παρών επιπλέον έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Αντιδήμαρχος Σερρών, Παναγιώτης Καρακολίδης.

 

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *