Απαλλάσσει με απόφαση που αναμένεται και επίσημα να λάβει ο Δήμος της Ηράκλειας τους επαγγελματίες της περιοχής του από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού και τη μείωση τέλους κοινοχρήστων χώρων. Η εν λόγω απόφαση αναμένεται να συζητηθεί και να ληφθεί από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου κατά την επόμενη συνεδρίαση και αποτελεί για τους επαγγελματίες της Ηράκλειας μία μεγάλη ανακούφιση, εν μέσω lockdown και μέτρων κατά της πανδημίας.

Να σημειωθεί ότι η διαβεβαίωση για τη λήψη της εν λόγω απόφασης δόθηκε σήμερα (8/3/20211) από τον Δήμαρχο Ηράκλειας, κο Γιώργο Κουλτσιάκη, προς τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριο Κοτσαμπά, στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο Δήμο της Ηράκλειας, παρουσία και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Δημήτρη Χαβαλέ και του Αντιδημάρχου Σκοτούσσης Λευτέρη Στοϊλα.

Μέσα σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και γόνιμου διαλόγου αμφότερες οι πλευρές έδειξαν κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας και έθεσαν τις βάσεις για μία περαιτέρω καλή συνεργασία και ανοιχτή επικοινωνία που θα λειτουργήσει προς όφελος και του Δήμου της Ηράκλειας, αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα όριά του.

 

Κ.Ν.   

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *