Συζήτηση  μέσω   τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε η διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας με την Ομοσπονδία  Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ)  την Τετάρτη  2 Ιουνίου 2021.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, τα μέλη της ΟΕΒΕΣ  Σερρών ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις της ΓΣΕΒΕΕ,  ενώ από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΣ  Σερρών αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις  – μέλη της Ομοσπονδίας, όπως το πρόβλημα του παρεμπορίου και των  παράνομων εισαγωγών από γειτονικές Βαλκανικές χώρες επισημαίνοντας παράλληλα  την ανάγκη περαιτέρω στήριξης  μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της κ. Γ. Καββαθάς, ο Γενικός Γραμματέας  κ. Α. Νικολόπουλος, ο  Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δ. Βαργιάμης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Γ. Βαφειδάκης,  ο νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Σ. Παπαμιχαήλ, η Υπεύθυνη Μητρώου κα. Στ. Τσιάμη και οι  κκ. Α. Αγγελάκης και  Λ. Βατικιώτης, Επιστημονικά Στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Ο  Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς  και οι εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου ανέλυσαν τις πολιτικές του φορέα  για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τις ΜμΕ και απάντησαν σε ερωτήσεις  τόσο αναφορικά με τα θέματα  των χρηματοδοτήσεων προς τις επιχειρήσεις και τα προγράμματα  ενίσχυσης  που βρίσκονται σε ισχύ , το  νέο πτωχευτικό νόμο καθώς και τις δράσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου  και του παρεπαγγελματισμού και τις πιστοποιήσεις για την αναβάθμιση  των τεχνικών επαγγελμάτων.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την τηλεδιάσκεψη:

https://www.facebook.com/oevesserron/videos/515289829808383

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *