Τον προστάτη τους Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο τίμησαν ανήμερα του εορτασμού του, την Δευτέρα (8/5/2023) τα μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστάσεων Υδραυλικών, Θερμικών Φυσικού Αερίου, Κλιματιστικών & Λευκοσιδηρουργικών ‘Έργων Ν. Σερρών «Η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Η εορταστική ημέρα ξεκίνησε για τους υδραυλικούς των Σερρών από νωρίς το πρωί, με συμμετοχή στη θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Ιωάννη του Θεολόγου στην Άνω Καμενίκια Σερρών.

Αργότερα τα μέλη του Συνδέσμου συγκεντρώθηκαν σε γνωστό οικογενειακό κέντρο εστίασης στον Άγιο Ιωάννη Σερρών, όπου και συμμετείχαν σε πλούσιο γεύμα, ανταλλάσσοντας ευχές και θέτοντας νέα θεμέλια για το μέλλον του κλάδου τους.

Το παρών στην εορταστική εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Κατιρτζόγλου, ο Πρόεδρος της ΟΒΥΕ και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς και ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. Κωνσταντίνος Βέρρος.

   

 

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *