Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της ενημερωτικής δράσης της ΟΕΒΕΣΣ και των ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ για τους μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου, με τίτλο “Στροφή στα τεχνικά Επαγγέλματα” στο πλαίσιο της SEREXPO 2023.

Στους μαθητές για τις εργασιακές τους προοπτικές στο χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων πλην των μελών της ΟΕΒΕΣΣ (Πρόεδρο, Σωτήριο Κοτσαμπά, Α’ Αντιπρόεδρο, Θεοφάνη Καμπούρη και Γεν. Γραμματέα, Δημήτριο Βροντελή ) και του Διευθυντή των ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ (Δημήτριο Γούση) μίλησαν και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, Αθανάσιος Μαλλιαράς, αλλά και ο Σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας κος Αθανάσιος Σκούρας, ο οποίος εξήγησε τα οφέλη ενασχόλησης των νέων με τη γαστρονομία.

Οι μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων που παρακολούθησαν την εν λόγω δράση πέρα από τις εξειδικευμένες πληροφορίες που έλαβαν για τις παροχές των ΕΠΑ.Σ. της Δ.ΥΠ.Α. άκουσαν και από τους εν ενεργεία επαγγελματίες, όπως ηλεκτρολόγοι, εστιάτορες, κρεοπώλες, ζαχαροπλάστες και μηχανικοί αυτοκινήτων για όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους σε επίπεδο ασφάλισης και επαγγελματικής αποκατάστασης, σε περίπτωση που επιλέξουν το δρόμο του τεχνικού επαγγέλματος.

Η εν λόγω ενημερωτική δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι και την Παρασκευή 22/9/2023 και τις πρωινές ώρες, από τις 10.00 μέχρι και τις 12.00.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *