Εντυπωσίασαν και έκλεψαν την παράσταση με την ευρηματικότητα και τις καινοτόμες ιδέες τους τα δύο Σωματεία της ΟΕΒΕΣΣ, Ονυχοπλαστικής & Περιποίησης Άκρων Ν. Σερρών και Κουρέων – Κομμωτών Ν. Σερρών με την άψογη διοργάνωση του Fashion Show, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της SEREXPO 2023 το απόγευμα της Κυριακής (24/9/2023), κλείνοντας έτσι τον κύκλο των δράσεων των συνδικαλιστικών σωματείων της Ομοσπονδίας στην επιχειρηματική έκθεση. Την έναρξη του σόου έκανε η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της ΟΕΒΕΣΣ και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ονυχοπλαστικών & Περιποίησης Άκρων, Αργυρώ Δαρνάκα, η οποία εν απουσία του Προέδρου της ΟΕΒΕΣΣ, Σ. Κοτσαμπά απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και φυσικά μίλησε για τη δράση και την προσφορά της Ομοσπονδίας και των σωματείων που ανήκουν σε αυτή.

Το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε στο Fashion Show είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις της μόδας που επικρατούν σε νύχια και μαλλιά, ενώ παρακολούθησαν και την πασαρέλα με ρούχα της φετινής φθινοπωρινής και χειμερινής κολεξιόν, αποκλειστικά από σερραϊκές επιχειρήσεις. Να σημειωθεί πως τόσο οι επαγγελματίες ονυχοπλαστικής, όσο και οι κομμωτές έδειχναν ζωντανά επί σκηνής τη δουλειά τους, την ώρα που διεξαγόταν η πασαρέλα, παρουσιάζοντας πρωτότυπα κουρέματα και τεχνοτροπίες μανικιούρ.

Πρόκειται για μία άκρως επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα σύμπραξη όλων των τοπικών φορέων, που κατάφεραν να αποδείξουν πως οι Σερραίοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες μπορούν να πρωτοπορήσουν σε επίπεδο καινοτομίας και εξωστρέφειας.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *