Σε νέα Διοίκηση κατέληξαν τα μέλη του Σωματείου Επιπλοποιών & Ξυλουργών Ν. Σερρών, μετά και τη διαδικασία των αρχαιρεσιών τους, που είχαν προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Σερρών το απόγευμα της Τετάρτης 13/9/2023. Με μεγάλη προσέλευση στην κάλπη και διάθεση ανανέωσης τα μέλη του Σωματείου κατέθεσαν την ψήφο τους και ανέδειξαν το νέο 7μελές Δ.Σ., αλλά και 6 νέους εκλεγμένους Αντιπροσώπους στην τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΣ) και 3 στην κλαδική Ομοσπονδία (Π.Ο.Β.Σ.Κ.Ξ.).

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, από την ημέρα που έγιναν οι εκλογές, τα εκλεγμένα μέλη προσήλθαν στη συνεδρίαση του πρώτου Δ.Σ. για την κατανομή των αξιωμάτων, μετά και από την πρόσκληση που απηύθυνε ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος και απερχόμενος Πρόεδρος, Αθανάσιος Κιουτσούκης. Η κατανομή των αξιωμάτων κατέληξε σε μία νέα, πλήρως ανανεωμένη διοίκηση, με τον Γιάννη Μπαλίτη να αναλαμβάνει ως Πρόεδρος τα ηνία αυτής και το υπόλοιπο Δ.Σ. να διαμορφώνεται ως εξής:
| ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΜΠΑΛΙΤΗΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ |
| Α ΑΝΤ/ΔΡΟΣ | ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ | ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| Β ΑΝΤ/ΔΡΟΣ | ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ | ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ |
| ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΣΑΝΔΡΟΣ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ |
| ΤΑΜΙΑΣ | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
| ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ | ΔΕΔΟΥΣΗ | ΑΘΑΝΑΣΙΑ |
| ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ | ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ | ΧΡΗΣΤΟΣ |
| ΕΛΕΓΚΤ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ | ||
| 1 | ΒΙΣΕΡΗΣ | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
| 2 | ΣΑΒΒΙΔΗΣ | ΜΑΤΘΑΙΟΣ |
| 3 | ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ | ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΜ/ΝΔΙΑ | ||
| 1 | ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ | ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| 2 | ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ | ΧΡΗΣΤΟΣ |
| 3 | ΜΠΑΛΙΤΗΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ |
| 4 | ΣΑΝΔΡΟΣ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ |
| 5 | ΔΕΔΟΥΣΗ | ΑΘΑΝΑΣΙΑ |
| 6 | ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ | ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ |
| ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜ/ΝΔΙΑ | ||
| 1 | ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ | ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| 2 | ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ | ΧΡΗΣΤΟΣ |
| 3 | ΜΠΑΛΙΤΗΣ | ΙΩΑΝΝΗΣ |

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ καλούν τα σωματεία – μέλη, και όλους τους επαγγελματίες των Σερρών, ενόψει εορτών και μέσα στο φιλανθρωπικό πνεύμα των Χριστουγέννων, να συμμετάσχουν στη δράση συγκέντρωσης τροφίμων της ΟΕΒΕΣΣ, το «Δέμα της Αγάπης» προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Ι.Μ. Σερρών & Νιγρίτας.









Σε ένα ενημερωτικό περίπτερο, που για πρώτη χρονιά φέτος η Δ/νση των επαγγελματικών σχολών μαθητείας της ΔΥΠΑ έστησε στην Πλατεία Ελευθερίας, θα ενημερώνει για 15 περίπου ημέρες και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, τους ενδιαφερομένους και εν δυνάμει καταρτιζόμενους των σχολών της για τα οφέλη της ενασχόλησης, αλλά και της πλήρους εξειδίκευσης πάνω σε ένα τεχνικό επάγγελμα.
