Στις Σέρρες βρέθηκε την Τρίτη (13/10/2020) ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ Αθανάσιος Νικολόπουλος, ο οποίος και πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν κατόπιν συνδρομής της Ένωσης Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Σερρών, την οποία και εκπροσώπησε συμμετέχοντας ο Πρόεδρος της Ένωσης, Ανδρέας Μπαρακλής.

Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν πολλά και μείζονος σημασίας για τον κλάδο των Επισκευαστών Αυτοκινήτων. Ανάμεσά τους το ζήτημα της χρήσης γης, των δημοτικών τελών και γενικότερα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εμπλοκή του Δήμου, για τα οποία μάλιστα ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης δεσμεύτηκε ως προς την επίλυσή τους, μετά και την ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση σχετικών προτάσεων.

Στη συνάντηση που έγινε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των επαγγελματιών και στη διευκόλυνσή τους, σε ό, τι αφορά στην ένταξη σε επιδοτούμενα προγράμματα και για τα οποία εμπλέκεται άμεσα η Περιφέρεια. Συζητήθηκαν επίσης θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των επαγγελματιών του κλάδου Επισκευαστών Αυτοκινήτων αλλά και η στήριξη από πλευράς της Περιφέρειας, όσον αφορά στη δημιουργία περιφερειακού γραφείου Κλαδικής Ομοσπονδίας με έδρα τις Σέρρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών δεσμεύτηκε και αυτός για την προώθηση των εν λόγω ζητημάτων στο πλαίσιο της ανάδειξης της Περιφέρειας των Σερρών και του ρόλου που πρέπει να παίξει σε πανελλήνιο επίπεδο, μέσω της λήψης σημαντικών πρωτοβουλιών παρουσίασης και προβολής των πλεονεκτημάτων της ηλεκτροκίνησης.

Στο τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τη ΓΣΕΒΕΕ χάρισε στον Γενικό Γραμματέα Αθανάσιο Νικολόπουλο, ως αναμνηστικό δώρο, το βιβλίο της αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη,  με τα πολιτιστικά ευρήματα από τις ανασκαφές που έχουν πραγματοποιηθεί στο νομό Σερρών αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *