Οι προδιαγραφές συμμετοχής στη SEREXPO 2022, οι πλούσιες δράσεις και οι εκπλήξεις που επιφυλλάσσει για το σερραϊκό κοινό το Σωματείο κρεοπωλών Ν. Σερρών συζητήθηκαν στη χθεσινοβραδυνή (14/9/2022) Γενική Συνέλευση, που πραγματοποίησαν τα μέλη του Σωματείου στο Επιμελητήριο Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης το σώμα συζήτησε και οριστικοποίησε ποικίλες και πρωτότυπες προτάσεις που θα εμπλουτίσουν σε δράσεις το περίπτερο του Σωματείου Κρεοπωλών, και σε συνεργασία με το γνωστό Σεφ Απόστολο Αλτάνη θα αναδομήσουν συνταγές με βάση το κρέας πάντοτε, χρησιμοποιώντας παλιές και νέες τεχνικές, ώστε να δημιουργήσουν ένα κολάζ μοναδικών γευστικών εμπειριών.

Ανέκαθεν ενεργό σε όλα τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης, το Σωματείο των Κρεοπωλών Ν. Σερρών δεν θα μπορούσε να απέχει από τη SEREXPO 2022 κι έτσι, όπως κάθε χρόνο, με δικό του αποκλειστικά περίπτερο αναμένεται να καταπλήξει τους Σερραίους και όχι μόνο επισκέπτες με ευφάνταστες ιδέες γαστριμαργικών απολαύσεων για όλες τις ημέρες που θα διαρκεί η έκθεση, κερνώντας απόλαυση και γεύση.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *