Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Σερρών, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Ψηφιακή Κάρτα – Ψηφιακό Ωράριο”

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00 – 19.30, στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης του Επιμελητηρίου Σερρών και εισηγητής θα είναι ο κος Βασίλης Πρασσάς.
Ενημερώνονται οι Σερραίοι επαγγελματίες και τα μέλη των Σωματείων που ανήκουν στην ΟΕΒΕΣΣ πως η ενότητα που αφορά στην επεξήγηση των νέων λειτουργιών που προκύπτουν με τη χρήση της Ψηφιακής κάρτας είναι το πρώτο μισό κομμάτι της ημερίδας και θα ξεκινήσει αυστηρά στις 5.00 το απόγευμα, ενώ το δεύτερο μισό της ημερίδας αφορά σε καθαρά φοροτεχνικά ζητήματα που απασχολούν το εν λόγω κλάδο.
Καλούνται επομένως οι επαγγελματίες των Σερρών να είναι συνεπείς με την ώρα προσέλευσής τους, ώστε να λάβουν και τις απαντήσεις που τους αφορούν, σχετικά με την εφαρμογή του νέου μέτρου του ψηφιακού ωραρίου.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *