Θερμή ήταν η ανταπόκριση των Επαγγελματικών Σωματείων, που ανήκουν στη δύναμη της ΟΕΒΕΣΣ, στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Σερρών για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για μια καλή νέα χρονιά , με λιγότερα προβλήματα για τους επαγγελματίες και καλύτερες μέρες για την αγορά.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Θωμάς Τσιάγγας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του ποιμενάρχη μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Σωματείων και επισήμανε τη μέγιστη σημασία της μακρόχρονης λειτουργίας τους και τον αγώνα που δίνουν για την προάσπιση των συμφερόντων του κάθε κλάδου.

Την ΟΕΒΕΣΣ εν απουσία του Προέδρου, Σωτηρίου Κοτσαμπά εκπροσώπησε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ενώ για την πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ έγραψε σε επιστολή του:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ.,

Μετά λύπης μου δια του παρόντος σας ενημερώνω πως δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σερρών για την κοπή της πίτας προς τιμήν των Σωματείων της ΟΕΒΕΣΣ στις 6/2/2023, καθώς θα απουσιάζω για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα.

Παρ΄ όλα αυτά θέλω να μεταφέρω τα συγχαρητήριά μου για την πρωτοβουλία σας να οργανώσετε την εν λόγω εκδήλωση προς τιμήν των Σωματείων μας, καθώς και την εκτίμησή μου για την από πλευράς σας αναγνώριση με τον τρόπο αυτό της σημασίας του συνδικαλιστικού κινήματος και της συμβολής των Σερραίων επαγγελματιών στην τοπική ανάπτυξη.

Εύχομαι κάθε επιτυχία, Με εκτίμηση ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ,

Σωτήριος Κοτσαμπάς

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Σωματείου Ψυκτικών Νομού Σερρών Νίκος Κουντουράς ήταν αυτός που «ανακάλυψε» το φλουρί της βασιλόπιτας στο κομμάτι του Σωματείου. Το τυχερό σωματείο θα λάβει, ως δώρο από το Επιμελητήριο, οικονομική ενίσχυση για τη διοργάνωση κάποιας δράσης του.

Το «παρών» στην κοπή της βασιλόπιτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου έδωσαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Θωμάς Τενεκετζής, ο Β’ Αντιπρόεδρος Βασίλης Καλαϊτζίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ταίρης, η Οικονομική Επόπτρια Ελένη Τσιαπάρα, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ Γιάννης Παπουτσής και τα Μέλη Διονύσης Τριανταφύλλου, Βασίλης Μαντζαρούδης, Διαλεχτή Παυλάκη, Αργυρώ Δαρνάκα και Εύα Πιένκος- Ματάκου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *