Στην αίθουσα του SIRIS HOTEL στον Λευκώνα το βράδυ του Σαββάτου (11/2/2023) το Προεδρείο του Σωματείου Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών υποδέχτηκε τους απανταχού επισκευαστές του Νομού αλλά και τους φίλους του Σωματείου, προκειμένου να γιορτάσουν από κοινού στον ετήσιο χορό.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλη, ενώ τα μέλη του Σωματείου είχαν την ευκαιρία μέσα από τον χορό και τη διασκέδαση να συσφίξουν τις σχέσεις τους, να απολαύσουν μία εξαιρετική βραδιά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την επερχόμενη δύσκολη χρονιά του 2023.

Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν όλοι οι βουλευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, ενώ λόγο συσπείρωσης και ετοιμότητας απηύθυνε από το βήμα ο Πρόεδρος της κλαδικής Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ και Δ’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, Αθανάσιος Νικολόπουλος. Την ΟΕΒΕΣΣ εκπροσώπησε εν απουσία του Προέδρου Σ. Κοτσαμπά ο β’ Αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Γκουντινόπουλος και η Αναπληρώτρια Γεν. Γραμμ. Αργυρώ Δαρνάκα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με λαχειοφόρο αγορά, στην οποία ήταν όλοι κερδισμένοι και φυσικά με πολύ χορό και τραγούδι.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *