Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αίγιου και στον βιοτεχνικό εμπορικό κλάδο «σκόρπισε» η είδηση του θανάτου του Β’ αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Ανδρέα Παπαϊωάννου.

Ο 58χρονος αρτοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (2/7) μετά από βραχεία νοσηλεία, λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

ο Ανδρέας Παπαϊωάννου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικά δραστήριος, με έντονη συνδικαλιστική παρουσία, καθώς ήταν επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου, οικονομικός επόπτης στην Ομοσπονδία Αρτοποιών και μέλος του ΔΣ της ΓΣΒΕΕ. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο ΠΠΝΠ στο Ρίο, έχοντας υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Η κηδεία του 58χρονου θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα (3/7) στις 17.00 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Φανερωμένης, στο Αίγιο.

Γ.Καββαθάς: Αποχαιρετώ τον αγωνιστή, τον φίλο, τον συνεργάτη μου

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, Γιώργος Καββαθάς, θέλοντας να αποχαιρετίσει τον εκλιπόντα.

«Βροντά κι’ αστράφτει ο ουρανός και σείετε ο απάνω κόσμος, κι’ ὁ κάτω κόσμος άνοιξε και τρίζουν τα θεμέλια

Αποχαιρετούμε το Αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Ανδρέα Παπαϊωάννου, τον ανδρειωμένο μαχητή της ζωής, τον οικογενειάρχη , τον επιχειρηματία, τον συνδικαλιστή, τον Ανδρέα που ήξερε να στέκεται απέναντι στα καθημερινά και τα μεγάλα όρθιος και αγωνιστής, με νηφαλιότητα, εντιμότητα , διεκδίκηση για την οικογένεια του, τον τόπο του, τον κλάδο του, την ΓΣΕΒΕΕ.

Αποχαιρετώ τον αγωνιστή, τον φίλο, τον συνεργάτη μου. Καλό ταξίδι Ανδρέα και καλή αντάμωση! Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου Αχαΐας, αύριο Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στις 17.00 μ.μ.» έγραψε.

Εντωμεταξύ σήμερα Δευτέρα, 3 Ιουλίου, το Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ συνεδρίασε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε και κατέθεσε το παρακάτω ψήφισμα:

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *