Λίγες μόνο ημέρες πριν την επανέναρξη λειτουργίας της Εστίασης, και ενώ το βασικό θέμα είναι τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που θα πρέπει να λάβει η Εστίαση για να λειτουργήσει από τις 25/5, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε με επιτυχία το webinar Υγιεινή και Ασφάλεια στους χώρους της εστίασης.

Στη δίωρη εκδήλωση οι επιστήμονες της Υγιεινής και Ασφάλειας κ. Κώστας Ντελέζος, Λέκτορας Εφαρμογών – Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η Δρ. κ. Φλώρα Κοντοπίδου, Υπεύθυνη Γραφείου Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και Μικροβιακής Αντοχής – ΕΟΔΥ, ανέλυσαν λεπτομερώς τους νέους κανόνες για την Εστίαση και απάντησαν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ανέλυσε τις ενέργειες του Επιμελητηρίου για τον Κλάδο της Εστίασης. Επίσης χαιρετισμό εκ μέρους της Διοίκησης του ΕΕΑ έκανε ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Καββαθάς ανέλυσε πλήρως τα μέτρα της Κυβέρνησης σχετικά με τον Κλάδο της Εστίασης και εξέφρασε τα παράπονα του Κλάδου αναφορικά με την στήριξη του μεγαλύτερου Κλάδου στην Ελλάδα, μετά τον Τουρισμό. Ανάλογο περιεχόμενο είχαν και οι παρεμβάσεις του κ. Γιάννη Δαβερώνη , Προέδρου της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής. Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετείχε και ο κ. Χρήστος Κωλέτσης, Μέλος ΔΣ ΕΕΑ.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Φλωράς, μέλος του ΕΕΑ.

Δείτε το webinar στο βίντεο που ακολουθεί:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *