Η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας – Ο.Β.Υ.Ε.,πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 23/7/2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την προεδρία του κ. Δημητρίου Βαργιάμη(προέδρου Δ.Σ. ΟΒΥΕ).

Η συνεδρίαση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και εξαιρετικές τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ., σε σχέση με τις τρέχουσες εξελίξεις και τα κλαδικά θέματα.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τα Μελή του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τόνισαν την ανάγκη, αλλά, και την έντονη διάθεσή τους για συνεχείς συνδικαλιστικούς αγώνες σε σχέση με όλα τα σημαντικά κλαδικά θέματα και τις τρέχουσες εξελίξεις στην κοινωνία και τη χώρα.

Ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος απηύθυνε εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς στις διοικήσεις όλων των συνδέσμων υδραυλικών της χώρας ευχαριστώντας τους – παράλληλα – για τις συνεχείς προσπάθειές που κάνουν, και τους συνεχείς αγώνες τους όσον αφορά στον κλάδο. Επιπλέον, ευχήθηκε υγεία στα Μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και σε όλους τους συνάδελφους της χώρας.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *