Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος, που έλαβαν χώρα στις Σέρρες, το Σάββατο, 22/10/2022.

Τα μέλη της ΟΒΥΕ βρέθηκαν στις Σέρρες μετά από πρόσκληση του τοπικού συνδέσμου Υδραυλικών των Σερρών, ως μία κίνηση τιμητική και παράλληλα υποστηρικτική προς τους συναδέλφους επαγγελματίες των Σερρών, που έδωσαν το παρών κατά τη διαδικασία, προκειμένου να λύσουν απορίες και ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους.

Οι τιμές των υλικών και της ενέργειας που πλέον είναι απαγορευτικές για τον καταναλωτή, που ενδεχομένως επιζητά να προχωρήσει σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο συγκεκριμένο κλάδο. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΒΥΕ και Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρη Βαργιάμη ο χειμώνας που έρχεται θα είναι εξαιρετικά δύσκολος για όλους τους επαγγελματίες, ωστόσο η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό των συναδέλφων για να προσφέρει λύσεις, μέσα από τη διαμόρφωση ενός υποστηρικτικού πλέγματος προτάσεων και δράσεων, που αφορούν στη διάσωση του επαγγέλματος και στην ποιοτική αναβάθμισή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Serrespost.gr

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *