“Οι παρέες δεν εκπροσωπούν τον κλάδο”

Έντονη ήταν η αντίδραση των ανθρώπων της εστίασης στα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από συνάντηση που είχε με επαγγελματίες του κλάδου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Γιώργος Καββαθάς τόνισε ότι τα μέτρα αυτά δεν τους ικανοποιούν και δεν είναι κάτι καινούριο, ενώ έκανε λόγο για παρέες που δεν εκπροσωπούν τον κλάδο, σχετικά με τα άτομα που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα ο κος Καββαθάς επεσήμανε ότι παρά τα επανειλημμένα αιτήματα του κλάδου για συνάντηση ο πρωθυπουργός δεν τους δέχθηκε και εξήγησε ότι στην Ελλάδα ο διάλογος γίνεται μόνο με τους αρεστούς.  

Κληθείς να σχολιάσει τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για την εστίαση, ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Σερρών, Σωτήρης Κοτσαμπάς τόνισε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί απαξίωση των θεσμών και των συνδικαλιστικών οργάνων της εστίασης σημειώνοντας ότι τα άτομα που συνάντησε ο κύριος Μητσοτάκης δεν εκπροσωπούν καμία Ένωση, χαρακτηρίζοντάς του φίλους του Πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος πάντως της ΓΣΕΒΕΕ κάλεσε όλους τους συναδέλφους του να δώσουν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση της Τετάρτης  ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

 

Πηγή: Επιλογές TV

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *