Στις Σέρρες βρέθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, κος Θεόφιλος Παγιάτης, προκειμένου να παραστεί στην  αποφοίτηση των συναδέλφων κατασκευαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος της  Architectural Aluminium Academy (ΑΑΑ), που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7, 8, και 9 Απριλίου, με πρωτοβουλία του τοπικού Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών, “Ο Ήφαιστος”. Πρόκειται για μία προσπάθεια που εντάσσεται στο συνεχιζόμενο πρόγραμμα δράσεων του Σωματείου, με στόχο την επιμόρφωση και συνεχή εξειδίκευση των μελών του.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος και ο επιστημονικός  συνεργάτης της ΠΟΒΑΣ Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος συναντήθηκαν με το προεδρείο του  Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών, με το οποίο και συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τους συνάδελφους κατασκευαστές της ευρύτερης περιοχής.  Αποφασίστηκαν δε και συγκεκριμένες συνέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για θέματα που αφορούν στις  συγκολλήσεις, καθώς και στο Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής – ΠΟΒΑΣ FPC.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της  ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *