«Είμαστε πανέτοιμοι για να υποδεχθούμε τους Σερραίους καταναλωτές, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια τους και τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους Σερραίους ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς, μιλώντας στο Δίκτυο τηλεόραση και στο Γιώργο Καπετάνιο για το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της Εστίασης στις 3 Μαίου.

Μάλιστα η Ένωση Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών με σχετικό βίντεο που ετοίμασε και προβάλλει μέσα από τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς καλεί τους Σερραίους να δείξουν εμπιστοσύνη στην τοπική Εστίαση σε ό, τι αφορά στην ποιότητα της διασκέδασης και της ασφάλειάς τους, καλωσορίζοντας τους πολίτες, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Όσον αφορά στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να λειτουργήσει σωστά το εγχείρημα της επανεκκίνησης και χωρίς πισωγυρίσματα ο Σωτήρης Κοτσαμπάς επέστησε την προσοχή στα απαραίτητα self-test που πρέπει να γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από όλους τους υπαλλήλους της επιχείρησης, στην ευλαβική τήρηση των αποστάσεων στα τραπεζοκαθίσματα, αλλά και την εν γένει συμμόρφωση των επαγγελματιών με τα μέτρα, καθώς οι έλεγχοι αναμένεται να είναι συχνοί και επισταμένοι.

Προς το παρόν η λειτουργία των καταστημάτων αναψυχής και εστίασης θα διαρκεί μέχρι και τις 11.00 το βράδυ, ενώ αίτημα, μεταξύ άλλων, των επαγγελματιών είναι η παράταση μέχρι και τα μεσάνυχτα, κάτι που θα μελετηθεί σε ύστερο χρόνο. Όσον αφορά στη διευθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων ο Σωτήρης Κοτσαμπάς δήλωσε πως η Ένωση είναι σε συνεχείς επαφές με τους δήμους των Σερρών και πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία χορήγησης των αδειών, σε συνεργασία με τις αρμόδιες δημοτικές αρχές.

Σε ό,τι αφορά στους ΚΑΔ που δεν περιλαμβάνονται στην ΚΥΑ και δεν έχουν πάρει ακόμη το πράσινο φως για επανεκκίνηση ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς ενημέρωσε πως το ζήτημα είναι μέσα στις προτεραιότητες της ΠΟΕΣΕ για να λυθεί μέσα στη Μ. Εβδομάδα

Τέλος τόνισε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών, κρίνοντας πως είναι η μόνη σωτηρία για επαγγελματίες και πολίτες για μια οριστική επιστροφή στην κανονικότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *